Harry Potter Book Night 2021

Harry Potter Book Night 2021

Årets HPBN blir delvis digital, delvis avholdt hjemme hos den enkelte. Også varer dagen i to uker!

Velkommen til årets Harry Potter Book Night (HPBN)!

 

Vi strømmer i flere kanaler, så du kan følge med på våre Facebook- og Instagramsider (@gbiblit, @popkultgjovik) eller vår Youtube-kanal (youtube.popkult.no). 

 

MANDAG 22. MARS kl. 12 - LAG DIN EGEN ORIGAMI-GULLSNOPP

Vi har laget en youtube-video hvor du får se hvordan du lager gullsnopp av papir (papirkunsten kalles origami). https://www.youtube.com/watch?v=HN-R_Hecyk8

Last ned fremgangsmåte til snoppen (PDF) her: https://drive.google.com/file/d/1IXB1Fl9pdaCIRFRijhhZd8v7JRcTBTRl/view?usp=sharing

 

ONSDAG 24. MARS kl. 18.30 - HPBN21-QUIZ

ENDELIG Harry Potter-quiz igjen, Popkult-style!

Quizzen er laget for deg over 15 år, og temaet er "Goblet of fire". Samle kohorten, snakk sammen på messenger, eller ta quizzen alene, vi byr på 2 x 20 mer eller mindre vanskelige spørsmål! Det er gratis å delta.

Vi strømmer quizzen på TWITCH, og har svarark i Google Forms. Lenker legges ut når det nærmer seg.

Vinner(laget) får æren av tittelen Supreme Mugwump frem til neste års quiz! Vi ønsker velkommen til to+ timer med potterlig kos! Se Facebook-event her: https://www.facebook.com/events/108830621161950

 

Direktelink til quiz: https://www.twitch.tv/popkultgjovik (krever ikke innlogging, med mindre du vil skrive i kommentarfeltet)

 

LØRDAG 27. MARS  - SKUESPILL

Simen har laget et helt unikt skuespill som du ikke vil gå glipp av! 

Filmen ligger her: https://youtu.be/cBPrXGHeBNw

 

PÅSKEUKA

Biblioteket deler boktips: hva kan du lese når du er ferdig med Harry Potter? Dette vil du forhåpentligvis se både på Facebook og Instagram.

 

Fra 22. mars til over påske kan vi tilby følgende: 

 

REBUSLØP

I samarbeid med Byen vår Gjøvik, arrangerer biblioteket en morsom konkurranse hvor du skal finne alle bokstavene gjemt i butikkvinduene i Gjøvik sentrum. Det er 12 bokstaver i alt. Du henter svarark på biblioteket og tar deg en rusletur rundt i gatene. 

Når du tror du har funnet svaret, leverer du arket på biblioteket igjen. Vi trekker en vinner som får et boknett med Harry Potter-stæsj. Vinneren trekkes uka etter påske. 

Se Facebook-event her: https://www.facebook.com/events/443185133772822

 

QUIZ for yngre

Vår analoge quiz er beregnet på dere som er for unge til å delta på den digitale quizzen. Quizark med spørsmål kan hentes på biblioteket og svaret leveres tilbake til oss. Vinneren er med i trekningen av boknett med Harry Potter-stæsj. Vinneren trekkes etter påske. 

 

AKTIVITETER

Vi deler ut aktivitetsposer i begrenset opplag. Når posene er borte, deler vi ut buttons og annet moro du kan holde på med i påsken!

 

Premiene er sponset av Outland Hamar <3

Publisert
09. april 2021
Skrevet av
ADMIN Gjøvik