Her er appene du trenger

Her er appene du trenger!

..for et enklere bibliotekliv

Telefonen som lånekort

 Appen BIBLIOFIL gjør det lett å finne frem til bibliotekets tjenester. Man har full tilgang til søk, reservering og lånesider. Appen gir også muligheter til å vise lånekortet på skjermen, slik at man slipper å ha med sitt fysiske lånekort til biblioteket. Lånekortet i appen kan brukes på mange selvbetjeningsautomater, i skranken og på innloggingspanel for Meråpent bibliotek.

Start opp appen, velg bibliotek og logg inn på vanlig måte med lånenummer og pinkode fra ditt bibliotek. Du kan enkelt skifte mellom bibliotek, og appen gir tilgang til alle bibliotek som bruker Bibliofil.

Google Play: Last ned Bibliofil for Android 

App Store: Last ned Bibliofil for IOS

 

Les E-bøker på nettbrett eller mobil

 

Appen BookBites gir deg tilgang til tusenvis av bøker, av norske eller oversatte forfattere. Det blir også lagt til stadig flere lydbøker i appen. Du har også mulighet for å reservere bøker. Det som er gull, er at du ikke trenger å være redd for purregebyr – bøkene forsvinner nemlig automatisk etter 3 uker (forlengelse er mulig, altså!). 

Du trenger kun et lånenummer og PIN-kode for å logge deg inn. Du trenger internett for å laste ned bøkene, men når du har lastet de ned, er du ikke avhengig av internett for å lese dem. Du kan ta med deg tusenvis av sider med bøker på ferie, deilig!

Google Play: Last ned BookBites for Android

App Store: Last ned Bookbites for iOS

Se fremgangsmåte for bruk av appen her: https://gjovikkultursenter.no/bibliotek-litteraturhus/hva-er-nytt/bookbites-ny-loesning-for-laan-og-lesing-av-e-boeker/

Publisert
09. april 2021
Skrevet av
ADMIN Gjøvik