Biblioteket stengt deler av desember

7. desember-2. januar

Biblioteket får nytt inngangsparti, som akkurat nå ikke passer til innsiden av biblioteket. Vi kommer derfor til å holde biblioteket lukket fra og med 7. desember frem til over nyttår, slik at vi kan få ommøblert biblioteket og få fjernet det gamle inngangspartiet. 

Før vi stenger oppfordrer vi til å låne så mye dere bare orker. Lånetid blir da helt til januar (gjelder ikke filmer + medier med venteliste).

I stengeperioden kan du fortsatt: 

 * BRUKE "MINE SIDER"! Du kan fornye lån og eller reservere media via gbiblit.no eller i appen Bibliofil (App store, Google play) - kontakt oss for hjelp til å komme i gang. Da vi ikke har tilgang til samlingen, vil reserveringer ekspederes så raskt som mulig etter 2. januar.

* HENTE RESERVERTE BØKER! Har du fått hentebeskjed, hentes dette på nåværende Rådhuset/kommunens servicetorg i stengeperioden, hverdager kl. 08.00 - 15.30. Øvre Torvgate 26.

* LEVERE! Bruk innleveringsluka på biblioteket.

* KONTAKTE OSS! Send oss e-post (biblioteket@gjovik.kommune.no) eller legg igjen beskjed på vår telefonsvarer (611 89 600), så tar vi kontakt når vi har mulighet.

Biri filial holder åpent som vanlig frem til og med tirsdag 20. desember. Da lukker Biri filial til over nyttår. 

 

_
_
_