eBokBib

Last ned eBokBib for Android

Litt informasjon:

  • For å bruke eBokBib må du ha et lånenummer og PIN-kode tilknyttet et bibliotek som tilbyr e-bøker (det gjør vi!)
  • E-bøkene lånt i eBokBib er tilgjengelig i hele verden, så her kan du spare både rygg og penger når du er ute og reiser!
  • Du kan reservere en bok som vanlig. Hvor fort du får låne denne avhenger av hvor mange eksemplarer av boka som er til utlån, hvor mange det er som har reservert den før deg og hvor fort den blir       levert inn. Du får en såkalt push-melding når boka er klar.
  • Du trenger ikke være på nett for å lese/lytte, kun ved nedlasting. Når den er lånt og nedlastet, kan den leses hvor som helst.
  • Lånte bøker forsvinner fra appen ved forfall. Hvis du vil låne den lenger enn oppgitte forfallsdato må du forlenge lånet før forfall.

Hvis du skulle lure på noe rundt eBokBib er det bare å ta kontakt med oss på biblioteket så skal vi hjelpe deg.

Lydbøker

Det er også lydbøker til utlån i eBokBib. Nå ligger det dessverre ikke så mange lydbøker til utlån akkurat nå, da det ikke foreligger noen avtale om salg av lydbøker til bibliotek for videre utlån. Vi håper dette kommer på plass snarest mulig.

Forhåndsvisning

Ved forhåndsvisning vil man kunne lese de første 11 sidene. For lydbøker kan man lytte på de første 3 minuttene av ei bok.

 

 

 

_
_
_