Vinterferien 2020

Biblioteket har ekstra mange aktiviteter i uke 9 - velkommen til oss! Vi starter friskt med aktiviteter allerede 22. februar, selv om "selveste" vinterferien for skolene er 24.-28. februar. Alle aktiviteter er GRATIS og krever ingen påmelding, med unntak av KODECAMP.

Kodecamp med Young Coderz

Mandag, tirsdag, torsdag kl. 14-16, fredag kl. 12-16. Ulike kodeaktiviteter hver dag, passer for barn mellom 9 og 12 år. Ingen forkunnskaper nødvendig. Vi har alt utstyr. Barnet må ha med matpakke ved behov.

Informasjon om kodecamp her: https://gjovikkultursenter.no/bibliotek-litteraturhus/hva-er-nytt/kodecamp-i-vinterferien-meld-deg-paa-naa/ 

Bygge-bonanza

Hver dag, hele dagen. Biblioteket setter frem Lego og Plus-plus (vanlig og stor) slik man kan bygge så mye man orker, hele dagen. 

 

Skattekisteviser - familieforestilling med sang og musikk

Lørdag 22. februar kl. 12.

Barna får åpne kista og trekke opp et bilde som illustrerer hvilken vise som skal fremføres, og er dermed med på å bestemme konsertens repertoar. Før hver vise fremføres, ser vi på bildet og snakker om hva de tror den handler om, og barna får vite hvem som har komponert musikken. På flere av visene er barna med på å synge, spille og bevege seg.

Konsert for barn fra 3 år og oppover ved Julie Willumsen, sang og Dagfin Hjorth Hovind, gitar.

I Skattekista finnes alt fra gamle folkeviser via viser av blant andre Alf Prøysen og Thorbjørn Egner. Der er viser av Jack Berntsen, Maj Britt Andersen og Øystein Sunde, og der er viser som Julie har skrevet selv basert på Regine Normanns eventyr.

 

Filmvisning

Mandag og onsdag kl. 12. Foregår i Snekkerbua. Vi viser filmer som passer for barn, med maks aldersgrense 7 år. 

Biblioteket har ikke lov til å avsløre titler på filmene på internett, men ta kontakt når det nærmer seg for å høre hvilke filmer vi skal vise.

 

Fortellerstund med Marcus

Tirsdag og fredag kl. 12. Foregår i Snekkerbua. Passer fra 6 år. 

 

Pokémonkveld

Onsdag kl. 13-18

Vi arrangerer nok en gang spillkveld med Pokémonklubb Innlandet! Her kan man ta med seg kort og spille eller bytte, treffe andre likesinnede, og til og med spille turnering i Super Smash Bros!

 

Rollespill - D & D

Tirsdager kl. 16-20, lørdager kl. 10-14

Thomas tar dere med på nye eventyr i Faerûn! Påmelding til: rollespill@popkult.no (husk å si ifra hvilken type rollespill du vil delta på). Fra 12 år og oppover.

 

Rollespill - Monster of the week

Mandag, torsdag og fredag kl. 10-14

Simen introduserer et nytt rollespill på biblioteket i vinterferien, nemlig "Monster of the week". Dette passer for nybegynnere, eller for de som har spilt før, men som har lyst på en ny vri. Spillet krever ingen forberedelser. Rollespillet er på engelsk, men man trenger ikke å snakke engelsk. Det er også mulig å komme med innspill til hvilke monstre man helst ikke ønsker å møte. Fra 12 år og oppover.

Vi setter i gang tre dager a 4 timer. Ha med matpakke ved behov. Det er plass til 4 stk hver gang for at alle skal få best mulig utbytte. Vi ber derfor om påmelding til rollespill@popkult.no, husk å nevne at du vil delta på "Monster of the week", og hvilken dag du vil bli med.

 

Feriebiblioteket er finansiert med midler fra Nasjonalbiblioteket. Vi har vært så heldige å få låne laptoper av Ikomm <3

_
_
_