Billettinformasjon

Kjøp av billetter

Billetter kan kjøpes på våre nettsider, eBillett-appen (https://ebillett.no/mobileapp) og ved disse utsalgsstedene:

Gjøvik Kino & Scene (kinokiosken)

 • Mandag-tirsdag: 17.30-21.00
 • Onsdag: 12.15-21.00
 • Torsdag-fredag: 17.30-21.00
 • Lørdag-søndag: 13.30-21.45 

Gjøvik bibliotek og litteraturhus

 • Mandag-torsdag: 10.00–18.00  
 • Fredag: 10.00–15.00
 • Lørdag: 10.00–14.00

Kinoprogrammet

Kinoprogrammet slippes hver mandag for påfølgende fredag til torsdag. Større filmpremierer og kinoarrangementer kan ha billettslipp før.

Rabatterte billettkategorier 

Barn

 • Barnebillett på kino gjelder opp til fylte 15 år. Det er ikke barnepriser på filmer etter klokken 19.00. På øvrige arrangementer (konserter, teater, danseforestillinger, etc.) gjelder egne bestemmelser, som fremkommer i billettsalget.

Honnør

 • Vi tilbyr honnørbillett til kunder som har honnørbevis eller fylt 67 år. Rabatten gjelder ikke for andre personer i følget. Honnørbevis må vises til billettkontrollør ved publikumsinnslipp. Har du fylt 67 år trenger du kun vise legitimasjon.

Ledsager

 • Ledsagerbillett tilbys kunder med ledsagerbevis som er utstedt av norske kommuner. Ledsagerbevisets innehaver kjøper billett til seg selv på ordinært vis og velger så ledsagerbillett til ledsageren i tillegg. Det er ikke mulig å bare velge ledsagerbillett, den kan kun velges i kombinasjon med annen betalt billett. Husk å vise ledsagerbeviset til billettkontrolløren ved ankomst til kinovisningen/arrangementet. Mer informasjon om ledsagerbevis finner du her: https://www.helsenorge.no/hjelpetilbud-i-kommunene/ledsagerbevis/

Student

 • Studentbillett gjelder for studenter ved høyere utdanning. Kategorien gjelder ikke elever på grunnskole, videregående og folkehøyskole. For å benytte studentbillett, må du vise gyldig studentbevis til billettkontrollør ved publikumsinnslipp.

Hvilke billettkategorier som tilbys varierer. Billettkategorier og eventuell tilleggsinformasjon fremkommer i kjøpsprosessen.

Billettrefusjon

Kjøpte billetter refunderes ikke. Etter angrerettloven er det ikke angrerett på kjøp av billetter til kulturarrangementer. Du kan lese mer om det her: https://www.forbrukerradet.no/forside/varer-og-tjenester/kultur/

Bytte kinobilletter

Du kan bytte til en annen kinovisning inntil 2 timer før visningen du har kjøpt billetter til starter.∗ Det er to måter å bytte billetter på. Enten kan du møte opp og henvende deg til vårt personale i kinokiosken i åpningstiden. De hjelper deg gjerne med å bytte til en annen visning. Eller så kan du kjøpe nye billetter på nett og sende en e-post til vår billettleverandør eBillett som så refunderer det første kjøpet ditt. Du må da melde fra til post@ebillett.no innen den angitte tidsfristen, sånn at billettene kan gjøres tilgjengelig for andre publikummere. Det er ikke mulig å bytte billetter over telefon eller sosiale medier.

∗ Billetter til kinovisninger som kun gjennomføres en gang, eller på annet vis er forskjellig fra ordinær visning, byttes ikke. Eksempler på dette kan være livekino, visninger med regissørbesøk, paneldebatter og lignende.

Reservasjon av billetter

Det er kun mulig å reservere billetter til større grupper på forestillinger. Kinobilletter reserveres ikke. 

Fikk ikke billettene på e-post

Fikk du ikke billettene på e-post selv om kjøpet ble gjennomført? Les om hvordan du kan få billettene tilsendt på nytt her: https://ebillett.no/help

Veiledning ved billettkjøp på nett

Servicetorget på rådhuset veileder gjerne ved kjøp av billetter på nett/mobil. Åpent hverdager 09.00 - 15.00.

Gavekort

Gavekort utstedt av Gjøvik Kultursenter kan brukes på billetter til kino, arrangement og kioskvarer. Gavekort er gyldige i ett år fra kjøpsdato. Kjøp gavekort her: https://checkout.ebillett.no/116/giftcard

App 

Ebillett sin app er den enkleste måten å kjøpe billett på da du kan både kjøpe og vise frem billetten fra mobil.

Info om E-Billett finner du her: https://ebillett.no/mobileapp