1

Et annerledes år

2020 har vært et annerledes år. Vår oppgave i Gjøvik Kultursenter har vært å formidle kulturopplevelser med et godt smittevern for alle involverte, og vi er takknemlige for den innsatsen alle har lagt ned for å sikre trygge rammer. Takket være et godt samarbeid med publikum og samarbeidspartnere, har vi kunnet fortsette med formålet vårt - å bidra til bygging av fellesskap og livskvalitet gjennom formidling av begeistrende kulturelle opplevelser.

Alle har måttet tenke nytt dette året, også vi. Etter nedstengningen i mars, arrangerte vi sammen med flere samarbeidspartnere Drive-in-påske på Gjøvik. Over to dager fikk publikum oppleve konserter, gudstjeneste og kinofilmer fra bilene sine på parkeringsplassen utenfor CC Gjøvik. Lyden ble spilt av over FM-båndet, og de ansatte gikk rundt med handlevogn og solgte snacks gjennom bilruta. Deretter lanserte vi «Kino for husstander» på Gjøvik Kino & Scene, et konsept der man kunne reservere hele kinosalen for seg selv og sin husstand.

I takt med den gradvise gjenåpningen av samfunnet, har vi kunnet formidle kulturelle opplevelser til flere. Takk til alle arrangører som har lagt sine arrangementer hos oss, og takk til alle publikummere som har benyttet seg av kulturtilbudene i dette annerledesåret. Situasjonen har gjort at vi har fått oppleve ting som vi ellers ikke ville ha opplevd. Det er et fint poeng å ta med seg videre. Og det ser ut til at vi skal få enda flere gode kulturopplevelser i året som kommer.

Det nye året byr på et nytt innholdsrikt kulturprogram ved arenaene langs elva i Gjøvik, og du skal være trygg på at arrangementene vil bli gjennomført i henhold til enhver tids gjeldende smittevernregler. Det kommer nye filmer på kino, konserter, teaterforestillinger for store og små, lesesirkler på biblioteket, humorshow og mye mer. Vi anbefaler å sjekke ut hjemmeside vår med jevne mellomrom for oppdatert informasjon. Vi sees i 2021.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nyttår fra alle oss i Gjøvik Kultursenter!

_
_
_