1

Den fantastiske Mikkel Rev

Hver kveld sniker Herr Rev seg ned fra hiet sitt oppe i åsen til de enorme bondegårdene nede i dalen for å stjele mat til familien sin. En dag er det nok for de tre bøndene Boggis, Bunce og Bean. De slår hodene sammen for å få has på Herr Rev en gang for alle. Men Herr Rev er smartere og mer fantastisk enn de aner..

Forteller Torgrim Mellum Stene og musiker Morten Minothi Kristiansen har laget en livlig og interaktiv versjon av Roald Dahls kjente historie. Underveis forvandles publikum til alle revebarna til Herr og Fru Rev og blir med på kappløpet mot de tre bøndene. Hvem vinner til slutt? Forestillingen passer best for barn fra 4 år og oppover. 

Torgrim Mellum Stene er sceneforteller og dramatiker med internasjonalt virkefelt. Han har laget et stort antall forestillinger for barn og voksne, og har jobbet særlig mye med interaktivitet i sine barneforestillinger, deriblant det tverrkunstneriske vandreteateret “I Vesterled” (2011) og “Hvor er Bolla Pinnsvin?” (2014), sistnevnte også i samarbeid med Morten Minothi Kristiansen.

Morten Minothi Kristiansen er en sentral aktør innenfor improvisasjons- og støymusikk-miljøet. Han er en utforskende musiker og er aktiv i flere band og samarbeidsprosjekter med andre kunstnere. Morten er opphavsmann og kunstnerisk leder for “Edge of Wrong”, en festival basert både i Sør-Afrika og Norge for utforskende musikk og andre kunstuttrykk.


-
Lydhør er bibliotekets lørdagssatsning for barn og unge. Lørdager kl. 12.00 kan dere møte forfattere, illustratører og andre mennesker som jobber med bøker. Arrangementene er gratis!

Arrangementsrekken er en del av Bokåret 2019, og er finansiert av midler fra Nasjonalbiblioteket.

_
_
_