Lykkelige Lazzaro

Noen ganger kan en film treffe deg på en måte det er umulig å forutse. Noe røres dypt inne i deg, noe som overskrider alle preferanser og merkbare sanseinntrykk. I et par timer kan du forlate din egen kropp og nesten glemme at du eksisterer. Lykkelige Lazzaro er en slik film.

Noen ganger kan en film treffe deg på en måte det er umulig å forutse. Noe røres dypt inne i deg, noe som overskrider alle preferanser og merkbare sanseinntrykk. I et par timer kan du forlate din egen kropp og nesten glemme at du eksisterer. Lykkelige Lazzaro er en slik film. Vi er på et udefinert sted på den italienske landsbygda, i et tidløst miljø isolert fra omverdenen. En eksentrisk bøling mennesker jobber på tobakksplantasjen Inviolata der den overdådige Luna-familien styrer med hard hånd. Blant arbeiderne finner vi Lazzaro. Han er ikke som alle de andre. Det uskyldsrene ansiktet og den naive fremtoningen taler nærmest om noe engleaktig, noe løftet over menneskenes ellers grådige vesen. Når et uventet vennskap med herskapets utsvevende sønn Tancredi begynner å ta form, vil det vise seg at det er mye ved denne gutten som overskrider vår oppfatning av hva som er virkelig. Lykkelige Lazzaro vant prisen for beste manus i Cannes, og er regissert av Alice Rohwacher.
Skuespillere Adriano TardioloNicoletta BraschiTommaso RagnoSergi LópezAlba Rohrwacher Regi Alice Rohrwacher Premiere 12.04.2019 Begrunnelse Et kortvarig og lite nærgående voldsinnslag gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

Billetter til Lykkelige Lazzaro

  1. Tir 23. apr kl 18:15 120/90 kr   SAL 3 9 Perlefilm Slutt 20:37 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_