Tøyser Jula Inn 2020

Et latterlig & musikalsk juleshow med Jonas Rønning, Paul Håvard Østby, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud i storsalen på Gjøvik Kino & Scene!

I 2018 så mer enn 16.000 Tøyser Jula Inn, og nå kommer de endelig tilbake til Gjøvik. Med seg i kofferten har de et splitter nytt og usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.


Jonas Rønning
Leken hønefossing. Ettertraktet komiker med fantastiske parodier og figurer. Hjernen bak Hønefossrevyen, Norges største sommerrevy. Nominert til komiprisen. Jonas er en av Norges morsomste menn.


Paul Håvard Østby
Genial totning. Hjernen bak Urbane Totninger, Norges desidert største sommershow. Har skapt noen legendariske figurer, for eksempel Håkon Skaug. Nominert til komiprisen. Paul er en av Norges morsomste menn.


Jan Martin Johnsen
Sjarmerende trønder. Svært dyktig skuespiller som spiller hovedrolle etter hovedrolle. Kritikerrost innsats i «Så som i himmelen» og «Optimist». Vinner av Komiprisen. Jan Martin er en av Norges morsomste menn.


Torbjørn Dyrud
Dyktig kapping. Musikalsk geni som har gitt ut flere album. Nesten like artig som han er flink på tangentene. Nominert til Grammy. Torbjørn er en av Norges dyktigste pianister.


Så ta deg en pust i bakken i julestria. Slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!

Billetter til Tøyser Jula Inn 2020

  1. Fre 4. des kl 18:30 SAL 1 Kjøp
  2. Fre 4. des kl 21:00 SAL 1 Kjøp
  3. Lør 5. des kl 18:30 SAL 1 Kjøp
  4. Lør 5. des kl 21:00 SAL 1 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_