Resonans: Kortreist!

Billetter

Om arrangementet

-  Ellen Andrea Wang, kontrabass
-  Christina Sandsengen, gitar
-  Songs from the sea med Benedikte Narum Jenssen, Stina Sivesindtajet Kjeldstad og Kristin Fjellseth
-  Sveinung Lilleheier, steelgitar
-  Audun Kleive, perkusjon
-  Gunda Marie Bruce, sang 
-  Marianne Steinsrud, standup
-  Mari Cathrine Brostuen Hagen, standup
-  Gunnar Flagstad, piano
-  Kristin Fyrand Mikkelsen, piano
-  Johannes Skyberg, bratsj

Alle vet jo at grønnsakene fra Toten er i verdensklasse, like så som ei 12 år gammel skinke fra Parma. Samtidig kan vi med god grunn feire et mangfoldig musikkliv i og rundt Gjøvik som oser av kvalitet og egenart. Det er ikke uten grunn at utløpet til Hunnselva blir omtalt som musikkbyen. Rundt oss har vi ikke bare verdens fineste kulturlandskap, men også et musikals matfat av førsteklasses og helt unike gourmetopplevelser det er grunn til å føle en stolthet over. Ja, for dette er jo våre musikere. Nå samler vi et lite utvalg av kortreiste musikere for en eksklusiv konsert på hjemmebane. Og hvor ofte er det vi kan samler et slikt mangfold av ulike musikere og sjangere presentert i en og samme konsert? Vi er er rimelig sikre på at dette blir kjempegøy! Noen regner vi som internasjonale navn, andre er kanskje eksklusive hemmeligheter for oss som er så heldige å få bo her, midt i det musikalske matfatet.

Gjør dere klare for et eksklusivt utvalg på 13 herlige ingredienser. Bassist, vokalist og bejublet Moldejazzprofil Ellen Andrea Wang, klassisk gitarkomet Christina Sandsengen. Songs From The Sea med Benedikte Narum Jenssen, Stina Sivesindtajet Kjelstad og Kristin Fjellseth, gitarguru Sveinung Lilleheier, inspirasjonskilde og legendarisk trommeslager Audun Kleive, stjernesopran med sjarmegaranti Gunda Marie Bruce, Norsk sceneskrekk med Marianne Steinsrud og Mari Cathrine Brostuen Hagen, og vertskapet, resonansgjengen sjøl - pianistene Kristin Fyrand Mikkelsen, Gunnar Flagstad og bratsjisten Johannes Skyberg.

Ja , vi skulle så gjerne ha spurt mange flere, men for å unngå å forspise oss anretter vi programmet i passe store porsjoner. Her blir det sikkert mye for enhver smak og sikkert noen helt nye smaksopplevelser. Og forhåpentligvis kan vi i midten av desember også feire et kulturliv tilbake på sporet igjen. Salige Oluf, vi sto han av. God jul og Bon Appétit!