Informasjon om smittevern

Hold minst 1 meter avstand til andre gjester utenfor din kohort og kulturhusets ansatte, følg helsemyndighetenes hygieneråd og hvis du er syk eller i karantene, må du holde deg hjemme.

Vi oppfordrer publikum til å følge regjeringens anbefaling om at personer som ikke er beskyttet og som kommer fra områder med høyt smittetrykk ikke bør oppsøke arrangementer i andre kommuner.

Kjøpe gjerne billetter via vår nettside eller eBillett-appen på forhånd. Det blir blokkert ett sete på hver side av kjøpet ditt for å sikre avstand til andre grupper. Husk når du kjøper billetter at det er kun husstander og kohorter som kan sitte samlet.

Når du kjøper billett på nett, i kiosken eller på biblioteket, blir du bedt om å registrere navn, e-post og telefonnummer. Denne kontaktinformasjonen registreres for bruk ved eventuell smittesporing. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Det er viktig at alle blir sittende på tilvist fast plass/det setenummeret som står på billetten gjennom hele filmen/forestillingen.

Vi ber alle gjester om å bruke hånddesinfeksjon som er tilgjengelig i dispensere.

 

Takk for at du bidrar til godt smittevern!

 

Trykk her for informasjon om smittevern på Gjøvik kommunes nettsider.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende smittevern.